Home > Impresszum

Impresszum

Impresszum, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Jogi nyilatkozat

Impresszum

HarkanySzallas.hu
Kiadó: IT-Nav Hungary Kft.
3300 Eger, Hatvani kapu tér 8. 3/21.
14403097-2-10
Szerkesztő: Juhász Péter
3300 Eger, Hatvani kapu tér 8. 3/21.
+3620/5800 489
info@harkanyszallas.hu

Adatvédelmi Nyilatkozat

A számunkra átadott magántermészetű adatokat csak és kizárólag arra használjuk fel, amire azt az adat tulajdonosa rendelkezésünkre bocsájtotta.
Nem őrzünk olyan személyes adatokat, melyek tévedésből kerültek hozzánk. Személyes adatot harmadik fél számára sosem adunk át, kivéve azt az esetet, amikor erre jogszabály, vagy hatóság eljárás keretében kötelez. A ránk bízott személyes adatokat gondosan kezeljük, illetve védjük az illetéktelen felhasználástól.
HarkanySzallas.hu látogatói szokásainak vizsgálatához a Google Analytics rendszert használjuk, mely összesítő statisztika nem alkalmas konkrét személyek beazonosítására.

Jogi nyilatkozat

HarkanySzallas.hu megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom – például kép, hanganyag – szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak. Amennyiben mégis jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, úgy kérjük azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról.

HarkanySzallas.hu mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát – s ennek megfelelően felelősséget – nem vállalunk a HarkanySzallas.hu szereplő információk pontosságáért, illetve a tanácsok helytállóságáért. Az itt szereplő információkat, mindenki saját felelősségére használja fel.